Σάουνα;;; δείτε τα οφέλη .

Είναι γνωστή η ευεργετική ιδιότητα της Σάουνα η οποία μας χαρίζει μία γενική χαλάρωση και ξαναδίνει ευεξία στις αρτηρίες και ελαστικότητα στην επιδερμίδα μας.
Είναι γνωστή η ευεργετική ιδιότητα της Σάουνα η οποία μας χαρίζει μία γενική χαλάρωση και ξαναδίνει ευεξία στις αρτηρίες και ελαστικότητα στην επιδερμίδα μας.
Η εφίδρωση εγγυάται την ταχεία μείωση των τοξινών, ανακουφίζοντας την εργασία του συκωτιού και των νεφρών, εξισορροπώντας τον μεταβολισμό.
Κατά την διάρκεια της παραμονής μας στην Σάουνα το αίμα κυκλοφορεί πιο γρήγορα, ελευθερώνει το διοξείδιο του άνθρακα και τα αιμοσφαίρια εμπλουτίζονται με καινούριο οξυγόνο έχοντας ως αποτέλεσμα να διεγείρουν τη δραστηριότητα του καρδιακού μυ.
Η Σάουνα δεν είναι ένα φάρμακο με δευτερεύουσες βλαβερές επιδράσεις. Είναι μία μέθοδος χαλάρωσης εξ’ ολοκλήρου φυσική και ιδιαιτέρως ευχάριστη, που επιτρέπει στον χρήστη να ξανακερδίσει την φυσική του αρμονία. Είναι ένας τρόπος χαλάρωσης από την ένταση της σύγχρονης ζωής, καθώς ο στεγνός αέρας, μία πλούσια εφίδρωση, η έντονη ζέστη και το κρύο ντους είναι στοιχεία που μας προξενούν ένα ευχάριστο συναίσθημα φυσικής και ψυχικής χαλάρωσης.

Προτερήματα

Διώχνει τις τοξίνες-Αποτοξίνωση. Τοξίνες όπως το νάτριο, αλκοόλ, νικοτίνη, καρκινογόνα βαρέα μέταλλα (κάδμιο, μόλυβδος, ψευδάργυρος, νικέλιο) και υδράργυρος συσσωρεύονται στον οργανισμό με τον σύγχρονο τρόπο ζωής. Η θερμική θεραπεία ενεργοποιεί τους ιδρωτοποιούς αδένες με αποτέλεσμα την αποτοξίνωση της επιδερμίδας.
Μειώνει την ένταση (stress) – Η θερμική θεραπεία χαλαρώνει τους μύες και το σώμα πριν από μασάζ. Πολλοί ειδικοί στο μασάζ χρησιμοποιούν την σάουνα για να προσφέρουν πολύ πιο αποτελεσματική χαλάρωση και αποκατάσταση.
Κάνει καλό στο δέρμα – Η σάουνα βελτιώνει την κυκλοφορία, διώχνει την σκόνη, τα χημικά και αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα από το δέρμα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα πιο ελαστική, λαμπερή και με λιγότερες ρυτίδες επιδερμίδα.
Ρυθμίζει το βάρος σας – Η εφίδρωση είναι μέρος της πολύπλοκης διαδικασίας ελέγχου της θερμοκρασίας του σώματος που ρυθμίζει τους παλμούς της καρδιάς, την επίδοση της καρδιάς και τον ρυθμό μεταβολισμού. Η φυσική αυτή διαδικασία απαιτεί πολύ ενέργεια και μειώνει την συγκέντρωση αλάτων και υποδόριου λίπους. Το λίπος στους 42 κελσίου μετατρέπεται σε τόσο ρευστή ουσία που μπορεί και αποβάλλεται εύκολα από τους πόρους μαζί με τις τοξίνες.
Ανακούφιση πόνου – Η σάουνα ανακουφίζει από τον πόνο εκτείνοντας τα αιμοφόρα αγγεία και βελτιώνοντας την κυκλοφορία. Η καλύτερη κυκλοφορία επιτρέπει στο οξυγόνο να φτάσει ευκολότερα στα προβληματικά σημεία του σώματος ανακουφίζοντας από τον πόνο και αυξάνοντας την ταχύτητα ίασης. Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν την τεχνολογία αυτή ως μέσο θεραπείας για την αρθρίτιδα, για τους μυϊκούς σπασμούς και τους ρευματισμούς.
Έχει τα ίδια αποτελέσματα με την άσκηση – Η καρδιά ασκείται παρόμοια με μία προπόνηση που αντιστοιχεί σε 20 – 30 λεπτά σάουνας με 10χλ τρέξιμο. Οι σάουνες είναι ιδανικές για αυτούς που δεν έχουν χρόνο για το γυμναστήριο ή έχουν τραυματισμούς που τους αποτρέπει από την έντονη άσκηση.
Βελτιώνει το ανοσοποιητικό – Σε εμπύρετη κατάσταση το σώμα ζεσταίνεται για να εξουδετερώσει τους ιούς και επιτίθεται σε παθογενής παράγοντες. Συνεπώς ο οργανισμός σας μπορεί να βρίσκεται σε επαγρύπνηση με τον «τεχνητό πυρετό» της σάουνας. Πρόσφατες έρευνες έδειξαν ότι τα συμπτώματα του κοινού κρυολογήματος και της γρίπης μειώνονται σημαντικά αν κάνουμε πρόληψη θεραπείας με σάουνα.

επικοινωνήστε μαζί μας για να παραγγείλετε μια σάουνα.Τώρα μπορούμε να σας προτείνουμε κάποια σχέδια.
πληρωμή με pay pal η μετρητά .