ΠΡΟΦΙΛ-ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΕΝΑ ΕΜΑΙΛ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ,  
ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΙΟ ΑΜΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΘΕΡΟ
 2310 865178 ΩΡΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ....     

 
 
 
 
                      
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Το Sport-billy δημιουργήθηκε τo 1998 από τον Νικόλαο Γλαβίνα  από την αγάπη του για τον αθλητισμό και έχοντας γνώση από πρώτο χέρι το τι συμβαίνει σε ακαδημίες συλλόγους και 
γενικά στον αθλητισμό αποφάσισε να  δημιουργήσει κάτι που θα άλλαζε τα τότε δεδομένα.
Στην αρχή εργάστηκε 4 χρόνια  σαν υπάλληλος σε μεγάλη αλυσίδα του χώρου και στην συνέχεια αποφάσισε να χαράξει δική του πορεία.
Με ταξίδια στο εξωτερικό και γενικά σε όλα σχεδόν τότε τα σημεία παραγωγής  αθλητικών πολύ γρήγορα έμαθε αυτά που ήθελε και που προσωπικά τον πονούσαν σαν αθλητή.
 
 Σε μια περίοδο που υπήρχαν γύρω από το sport billy 24 καταστήματα αθλητικών σε ακτίνα 1χιλιομετρου με πολύ μεγαλύτερη δύναμη και κεφάλαια από εμάς, τότε πολλοί βιάστηκαν να πούνε πώς  είναι μια τρέλα όλο αυτό... και είχαν δίκιο.
 
Είναι τρέλα να προσπαθείς στον έναν ωκεανό της παγκοσμιοποίησης να θέλεις να υπάρχεις με βάρκα μόνο την αγάπη για τον αθλητισμό.
 
  Παρά  τις πολλές καθημερινές περιπέτειες που αντιμετωπίζουν όλες οι ελληνικές επιχειρήσεις  η αγάπη μας για τον αθλητισμό και η διορατικότητα σε επιλογές ρούχων και εμπορευμάτων μας επιβράβευσαν και μας χάρισαν  σπουδαίες στιγμές όλα αυτά τα χρόνια.
 
 Η στήριξη του κόσμου φίλων και μη ήταν και είναι το κρυφό μας χαρτί όλα αυτά τα χρόνια  στο παράτολμο αυτό εγχείρημα μας και τους ευχαριστούμε καθημερινά προσπαθώντας να καλύπτουμε όσο καλύτερα και ποιοτικά τις ανάγκες χωρίς να χάσουμε τις αξίες μας στο βωμό του κέρδους.
 
   Δημιουργούμε παράγουμε εμπορευόμαστε αλλά πάνω από όλα
 μας αρέσει να φιλοσοφούμε και όποιος φιλοσοφεί μπορεί να ονειρεύεται και να προσπαθεί να πιάσει τα όνειρα του. 
 
Μετά από τόσα χρόνια παρουσίας στο Sport-billy    φροντίζουμε να σας παρουσιάζουμε καινοτόμες προτάσεις και  στην διαφήμιση και στον χώρο εστίασης.
 
 Στο πελατολόγιο μας πλέον θα βρείτε μικρές και μεγάλες  εταιρίες εντός και εκτός συνόρων
Από την μικρή επιχείρηση της γειτονιάς  μέχρι και ξενοδοχεία 5 αστέρων  που μας εμπιστεύονται χρόνια τώρα , μεγάλες  ομάδες και μικρές , εταιρίες που μας εμπιστεύονται την εμφάνιση τους. 
 
Σας ευχαριστούμε ΟΛΟΥΣ για την εμπιστοσύνη σας όλα αυτά τα χρόνια και υποσχόμαστε να συνεχίσουμε να σας προσφέρουμε ότι καλύτερο μπορούμε. 
 
 


 

 Λεπτομέρεια ...

To SPORTBILLY στη Θεσσαλονίκη μπορεί να ανταποκριθεί πλήρως στις ανάγκες των επιχειρήσεων σας είτε πρόκειται  για μικρές επιχειρήσεις με μικρές ποσότητες είτε είσαστε μια μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα, διαφημιστική, ΑΚΑΔΗΜΙΑ,που θέλει μεγαλύτερες ποσότητες και έχει περισσότερα είδη ως χρήση ή αναζητά έναν τρόπο προώθησης.
 
Είτε πρόκειται για μια μικρή ομάδα είτε για μια ακαδημία με διάφορα μεγέθη και ποσότητες. Επίσης, διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία από όργανα γυμναστικής και ότι μπορείτε να φανταστείτε στον χώρο του αθλητισμού και της διαφήμισης.
 
Στο μαγαζί μας πάντα υπάρχουν όπως ξέρουν οι τακτικοί μας πελάτες και ειδικές προσφορές σε προϊόντα που είτε καταργούνται από τους καταλόγους που δουλεύουμε  είτε εξαντλούνται και αλλάζουν σχέδια οπότε μην διστάζετε να μας ενημερώνετε για κάτι που ψάχνετε και εμείς θα φροντίσουμε να ψάχνουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και σε ποιότητα και σε τιμή
. ευχαριστούμε που μας προτιμάτεΦΙΛΟΣΟΦΙΑ
 Από την έναρξη της επιχείρησης μας  προσέχουμε να έχουμε  
ποιότητα, εξυπηρέτηση, λογική τιμή, συνέπεια αλλά και ταχύτητα στην εκτέλεση των παραγγελιών σας.
 
 Σήμερα ο κάθε αθλητής έχει πολλές επιλογές σε ρούχα και παπούτσια προσιτά για κάθε τσέπη και πλέον καμιά δικαιολογία δεν έχει στο να μην προσπαθεί.
Εμείς δεν είμαστε οι καλύτεροι ή  οι πιο ανταγωνιστικοί αλλά από την στιγμή που θα επιλέξετε να κάνετε σε εμάς την παραγγελία σας θα φροντίσουμε να μείνετε ευχαριστημένοι και να πάρετε ότι ακριβώς φαντάζεστε.
 
Για εμάς η μεγαλύτερη ευχαρίστηση και το μυστικό μας "όπλο" είναι οι συστάσεις από ανθρώπους που κάνανε κάποια παραγγελία σε εμάς .
Υπάρχουν εταιρίες που τα εισαγόμενα προϊόντα δεν καλύπτουν χρώματα, μεγέθη, ποιότητες, εκεί μπαίνουμε στην διαδικασία της παραγωγής οπότε ότι και να θέλετε επικοινωνήστε μαζί μας.    
  
 ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

Αν είσαστε ομάδα ή σύλλογος επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε την πιο κατάλληλη για εσάς προσφορά .
Τηλεφωνήστε στο κατάστημα μας  ή στείλτε μας ένα Εμαίλ για να δούμε αν μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε.
Στο Εμαιλ nikolaos_glavinas@yahoo.gr 
 Στον τίτλο του ΕΜΑΙL  σας να γράφετε ΓΙΑ SPORT BILLY και τα στοιχεία σας απαραίτητα ΤΗΛ ΌΝΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ.

ΤΙ ΣΤΟΛΗ ΘΕΛΕΤΕ -
ΤΙ ΧΡΩΜΑ  
ΤΙ ΝΟΥΜΕΡΑ
- ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΣΤΑΜΠΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΤΑ ΡΟΥΧΑ
Η ΚΕΝΤΗΜΑΤΑ,
MEΘΕΘΗ ΣΤΑΜΠΑΣ  ...
ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΝΑ περιγράψετε όσο πιο αναλυτικά ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ εκτελέσουμε με απόλυτη επιτυχία αυτό που έχετε στο μυαλό σας.                                                                                                             
                                                                                                                        

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ-ΠΛΗΡΩΜΕΣ

Το κατάστημά μας Sport Billy έχει έδρα στην Ανδρεοπούλου 22 Θεσσαλονίκης.
 Εκεί  θα βρείτε προϊόντα  όλων των  αθλητικών εταιρειών αλλά ως συνήθως Ελληνικά προϊόντα από μικρές και μεγάλες εταιρίες, πάντα αξιόπιστες.
Συνεργαζόμαστε με μεγάλα εργοστάσια της Ευρώπης σε είδη που δεν μπορεί η Ελληνική παραγωγή να καλύψει.
   Τα προϊόντα παραλαμβάνονται εντός 24-48 ωρών με εταιρεία courier αν υπάρχουν διαθέσιμα αν όχι σε 5 εργάσιμες ημέρες.

Σε ειδικές παραγγελίες ομάδων 3 με 7 ημέρες.
Για παραγγελίες από το εξωτερικό  2- 4 εβδομάδες

  TΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ 
 ΑΡ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΕUROBANK 
GR4702602970000190100089519 
Νικόλαος Γλαβίνας 
 

*Σε περίπτωση που επιθυμείτε η κατάθεση να γίνει από άλλη τράπεζα εκτος EUROBANG θα πρέπει να μας καταθέσετε επιπλέον 4€ από το αρχικό ποσό της παραγγελίας για έξοδα που μας παρακρατεί το τραπεζικό σύστημα. Αυτό αφορά ΜΟΝΟ εάν γίνει κατάθεση από άλλη τράπεζα εκτός της τράπεζας EUROBANG .

    2)Καταβολή του χρηματικού ποσού στον courier τη στιγμή της παραλαβής.
Στην περίπτωση αυτή πληρώνετε επιπλέον 5 και την αντικαταβολή. του ποσού που αγοράσατε.
εξαίρεση η πόλη μας Θεσσαλονίκη που η αντικαταβολή είναι 2- 3Ευρω


  Γίνετε τώρα μέλος στην ομάδα μας στο Facebook  SPORTBILLY
https://www.facebook.com/billynikolaos?ref=ts&fref=ts  και σας περιμένουν ειδικές προσφορές!!!
   
Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί  μας   
με ΕΜΑΣ στο 2310-865178 ;H STO EMAIL ΜΟΥ     Nikolaos_glavinas@yahoo.gr
 
PAYPAL https://paypal.me/nikolaosglavinas1?country.x=GR&locale.x=el_GRhttps://paypal.me/nikolaosglavinas1?country.x=GR&locale.x=el_GR https://paypal.me/nikolaosglavinas1?country.x=GR&locale.x=el_GR
https://paypal.me/nikolaosglavinas1?country.x=GR&locale.x=el_GR https://paypal.me/nikolaosglavinas1?country.x=GR&locale.x=el_GR
https://paypal.me/nikolaosglavinas1?country.x=GR&locale.x=el_GR